Dørtelefoni

Hos El Teamet leverer og installerer vi dørtelefoner til jeres behov.

Indhent et tilbud

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Dørtelefoni

Vælg den rette dørtelefon

Hos El Teamet har vi bred erfaring med dørtelefoner. Skal der installeres nye dørtelefoner i din forening eller bolig, kan vi stå for at levere løsningen. Vi tilbyder komplette løsninger, der både inkluderer levering, montering og installation.

Funktionel dørtelefoni er en nødvendighed i både privat- og erhvervsejendomme, da det både sikrer let tilgængelighed og sikkerhed. Planlægger du at få installeret eller udskiftet dørtelefoner, hjælper vi gerne med opgaven. 

Vi kan tilbyde en række løsninger med forskellige egenskaber alt efter, hvad der passer til behovene i din ejendom. Vi leverer og installerer en lang række forskellige løsninger som for eksempel:

 • Trådløse dørtelefoner
 • Dørtelefoner med kamera
 • Analoge dørtelefonanlæg
 • Dørtelefoner fra DUO og myCom

Kontakt os

Hvorfor skal du vælge os?

 • Aut. el-installatør

  Vælg en professionel fagmand, så er du sikret den bedste løsning

 • Du er i fokus

  Vi lytter til dine ønsker og til dine behov. Du er i fokus gennem hele processen.

 • En fagmand du kan stole på

  Hos os får du en elektriker i øjenhøjde. Vi leverer altid til aftalt tid og til aftalt pris.

 • Mange års erfaring

  Vi har været mange år i branchen og tilbyder altid gennemprøvede og kvalitetssikre løsninger.

Tæt samarbejde med Dørtelefon Teamet

Skal der installeres dørtelefoni hos dig, hjælper vi med at udvælge den rette model samt placering, således du får den mest effektive løsning. Da vi samarbejder med Dørtelefon Teamet, kan vi levere modeller og designs til ethvert formål. Ønsker du mulighed for mobilstyring, kamera eller en klassisk løsning, kan vi levere et anlæg som ønsket.

Det rette dørtelefonanlæg kan gøre hverdagen betydeligt lettere. Når vi står for at installere dørtelefoner i din ejendom, kan du forvente en brugervenlig og funktionel løsning, hvor der er taget højde for netop dine ønsker.

Få hjælp til at finde den mest optimale løsning

Er du interesseret i at høre mere om dørtelefoni, og hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver gerne i forbindelse med alt fra egenskaber til placering, når der skal vælges et nyt anlæg.

Du kan enten ringe til os på telefon 28 59 60 61 eller skrive til os på mail info@elteamet.dk. Ligeledes kan du også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.