EL Tjek

Har du brug for at få gennemgået din ejendoms el installationer, så tag fat i os.

Indhent et tilbud

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

EL Tjek

Opnå højere sikkerhed med et el tjek

Et el tjek udføres for at sikre, at alle din ejendoms el-installationer lever op til lovkravene og har optimal funktionsevne. Som autoriserede el installatører kan vi varetage el tjek i din bolig.

Når vi hos El Teamet udfører et el tjek, gennemgår vi boligens el installationer og udfører stikprøvekontrol. Er en eller flere installationer ikke funktionsdygtige eller sikre, kommer vi gerne med et tilbud på reparation eller udskiftning. 

I forbindelse med et el tjek gennemgår vi eksempelvis følgende el installationer:

 • Fejlstrømsafbrydere
 • Stik og kontakter
 • Hvidevarer
 • El tavler og grupper

Kontakt os

Hvorfor skal du vælge os?

 • Aut. el-installatør

  Vælg en professionel fagmand, så er du sikret den bedste løsning

 • Du er i fokus

  Vi lytter til dine ønsker og til dine behov. Du er i fokus gennem hele processen.

 • En fagmand du kan stole på

  Hos os får du en elektriker i øjenhøjde. Vi leverer altid til aftalt tid og til aftalt pris.

 • Mange års erfaring

  Vi har været mange år i branchen og tilbyder altid gennemprøvede og kvalitetssikre løsninger.

Grundig gennemgang af el installationer

At få udført et el tjek kan være påkrævet ved salg af en bolig. Hos El Teamet har vi kompetencer og autorisationer til at udføre et lovpligtigt el tjek ved hushandel. Således sikrer vi, at alle boliginstallationer er funktionsdygtige ved ejerskifte.

Vi beskæftiger et hold af autoriserede og erfarne elektrikere, hvorfor du kan forvente at blive mødt af en elektriker, som rådgiver og sætter dine behov i første række. Vores løsninger er altid gennemtestede og kvalitetssikre. Med os som dit elektrikerfirma, er du garanteret en god oplevelse.

Kontakt os for at aftale tid til et el tjek

Har du brug for et el tjek for at sikre kvaliteten af dine installationer eller i forbindelse med et boligsalg, er du velkommen til at kontakte os for at lave en aftale. Vi er meget fleksible og lægger gerne vejen forbi din adresse på et tidspunkt, hvor det passer dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 28 59 60 61, skrive til os på mail info@elteamet.dk eller kontakte os gennem vores kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt, hvor vi gerne tager en snak om opgaven og kommer med et uforpligtende tilbud.