El Renovering

Vi får styr på dine el-installationer

Indhent et tilbud

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

EL Renovering

Renovering af el-installationer

Grundet slid eller behovet for energioptimering, bliver det med tiden nødvendigt at renovere eller udskifte el-installationerne i din bolig. Hos El Teamet kan vi stå for el-renoveringen når installationerne trænger til en kærlig hånd.

Når vi foretager el-renovering, sørger vi for at alle ejendommens el-installationer lever op til tidens standarder. Vi gennemgår ejendommen fra A til Z og står for både nye installationer og renovering af de eksisterende. Efter flere års erfaring indenfor faget har vi dybt kendskab til boliginstallationer, hvorfor vi kan garantere, at renoveringen udføres korrekt og mest effektivt. Vi kan blandt andet hjælpe med:

 • Renovering
 • Installation
 • Udskiftning

Kontakt os

Hvorfor skal du vælge os?

 • Aut. el-installatør

  Vælg en professionel fagmand, så er du sikret den bedste løsning

 • Du er i fokus

  Vi lytter til dine ønsker og til dine behov. Du er i fokus gennem hele processen.

 • En fagmand du kan stole på

  Hos os får du en elektriker i øjenhøjde. Vi leverer altid til aftalt tid og til aftalt pris.

 • Mange års erfaring

  Vi har været mange år i branchen og tilbyder altid gennemprøvede og kvalitetssikre løsninger.

Sikre og energieffektive installationer

El renovering omfatter både service og reparation. Når du vælger os til at stå for renovering af el-installationerne i din ejendom, er vi med gennem hele projektet. Løbende sikrer og tester vi installationerne, således du får et funktionelt resultat.

I forbindelse med el-renovering har vi fokus på at levere løsninger, som både har det højeste sikkerhedsniveau og et optimalt energiforbrug. Ved renoveringsprojekter er det nødvendigt at involvere en autoriseret elektriker for at sikre, at el arbejdet udføres korrekt. Står vi for el renovering i din ejendom, er du garanteret velfungerende el installationer, hvor sikkerhed og kvalitet er i top.

Kontakt os i dag for et tilbud på el renovering

Med El Teamet som dit elektrikerfirma kan du altid forvente grundig og korrekt rådgivning. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. I tæt samarbejde med dig lægger vi en plan for processen, og vi kommer ligeledes med et uforpligtende tilbud på den løsning, som vi kan anbefale dig.

Du kan kontakte os gennem vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt med et tilbud. Derudover kan du også ringe til os på telefon 28 59 60 61 eller skrive til os på mail info@elteamet.dk.